domingo, 26 de junio de 2011

Fotos desde mi ventana. Planta interior


Escribí en el post de ayer que parecía que se había desatado mi vena "artística". El edificio de enfrente lo he fotografiado de muchas maneras para esta serie. Pero nunca así. Siempre hay una primera vez.

10 comentarios:

 1. ¡Qué divina! Pues sí, las musas te han visitado estos días, Paco. Es un bello tapiz de formas luces transparencias... casi erótico y sutil.
  Una joyita* Gracias por compartirla para alegrar el domingo :))

  ResponderEliminar
 2. Otra obra de arte, felicidades! =)

  ResponderEliminar
 3. Hola Paco bon dia, sovint no veiem les coses quotidianes, però existeixen i tu has captat perfectament un contrallum i un edifici suggerent i t'ha quedat una composició molt bonica. No tothom sap veure "més enllà", però tu ho captes de forma extraordinaria.

  ResponderEliminar
 4. Jaume Busqué Barceló26/6/11

  Si la mirada fos plana, la teva composició seria la d'una cortina amb una edifici i una planta amb el seu test... tot teixit i incorporat a la mateixa roba. Potser amb aquesta possibilitat ressucitaríem la indústria textil del meu poble del qual em vaig exiliar ja fa quaranta anys.

  Jaume Busqué i Barceló

  ResponderEliminar
 5. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

  ResponderEliminar
 6. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

  ResponderEliminar
 7. Gracias Eva, Alberto y Rómulo.

  A a tú també Maria Rosa. Ara amb la digital es mes fàcil fer fotos. Abans potser només les feiem amb la vista.Per cert, ja veig que pots fer comentaris al blog. Qué bé!

  Bon idea Jaume,però crec que l'industria textil del nostre pais està molt tocada.I com li he escrit a la Maria Rosa veig que tu també ja domines lo dels comentaris. Qué bé!

  Manuel,¿Te has fijado que he entrecomillado lo de 'artística'?

  ResponderEliminar
 8. Molt maca!! que passis un bon estiu!!

  ResponderEliminar
 9. Moltes gràcies Yurian! Tu també!

  ResponderEliminar