domingo, 8 de febrero de 2009

FOTOS DESDE MI VENTANA. NUBES


Ayer por la tarde se formaron unas nubes impresionantes sobre las afueras de Barcelona.

4 comentarios:

  1. Anónimo8/2/09

    Si em permets, et farè un comentari "tonto". Tot aquest ramat de fotos que vas fent des del teu privilegiat finestral son fruit en gran mesura, a la tecnologia digital, no? (a part de les teves dots d'observador i de dit compulsiu, és clar) Si ho haguessis de fer com abans, amb pel.lícula, potser t'ho pensaries una miqueta abans de treure la càmera per la finestra i fotografiar qualsevol cosa, i revelar-positivar i escanejar-ho. Veritat? Ara em diràs que sí, que ho fas amb pel.lícula... llavors m'agafa un atac.

    ResponderEliminar
  2. Hola Jordi,
    Precisament l'altre dia estava reflexionant sobre aquest tema. Ja havia començat el tema fa temps, amb diapos; de fet una de les fotos més potents del començament "Mi vecina de Air France" ho és. Però el impuls definitiu ha estat, de llarg, el digital i el bloc.El digital es perfecte per la seva instantaneïtat, como dius molt be no s’ha de gastar pel•lícula, revelar, escanejar... Ja abans m'havia perdut alguna foto bona per haver de carregar la càmera amb pel•lícula i havia arribat tard. El meu estil de treball és força de fer els temes en profunditat i amb calma, però amb el digital, per lo de la finestra, ho faig en pla fotògraf d'agència de premsa. I m'ho he pres molt seriosament: Mai deixo de fer una foto. A part de que tinc un mirador privilegiat: de fet és una petita terrassa, encara que l’hi he posat el nom de "Fotos des de la meva finestra" en honor al treball que també va fer, amb aquest mateix nom (Pictures from my window) Eugene Smith des de les finestres del seu pis a Nova York.

    ResponderEliminar
  3. Era migdia, estava al mareme i el cel es va començar a tapar. Vaig acostar-me a Premià i voilà! .. aquests cels encapotats són una debilitat :)
    La meva foto la vaig fer cap a cuarts d'una +/-
    Salut!

    ResponderEliminar
  4. La meva desprès de dinar.
    Salut!

    ResponderEliminar