viernes, 20 de noviembre de 2009

ENTREVISTA EN SENSA FICCIÓ DE TV3 SOBRE ANNIE LEIBOVITZ / ENTREVISTA A SENSA FICCIÓ DE TV3 SOBRE L’ANNIE LEIBOVITZ



Para los que estéis interesados, o para los que no la pudisteis ver, esta el la entrevista que me hizo Joan Salvat en el programa Sense Ficció para introducir el documental sobre la fotógrafa Annie Leibovitz (en catalán).

Per els que estigueu interessats, o per els que no la vau poder veure, aquesta es l'entrevista que em va fer Joan Salvat al programa Sense Ficció per introduir el documental sobre la fotògrafa Annie Leibovitz.

10 comentarios:

  1. Paco,gracias por la información que nos proporcionas.

    ResponderEliminar
  2. Paco! ets un crack! només que estaves una mica sèrio a la entrevista. Quan va ser això?? perquè m'ha semblat entendre que deieu que la Susan Sontag era la seva companya actual, i ja fa temps que va morir...

    ResponderEliminar
  3. Molt be l'entrevista, felicitats. Cada vez más famoso. Corre otro video tuyo por ahí donde hablas de las Leica...

    M'ha agafat ganes de veure tb el documental de després. A veure si un altre día el miro.

    ResponderEliminar
  4. Ricard21/11/09

    El documental es excepcional. Está molt bé veure els making off de algunes fotos i em va sorprendre veure la quantitat de fotos bones que té aquesta dona, es increible. Y la quantitat de gent important que ha fotografiat.
    El dia que vaig veure les fotos que havia fet a la Susan malalta fins hi tot quan era morta, em va soptar molt i no ho vaig entendre, pero ahir veient com s'emocionaba quan veien aquelles fotos i com parlaba d'ella, crec que fer aquelles fotos era un acte d'amor.

    ResponderEliminar
  5. Paco, em va agradar molt la teva intervenció a TV3 sobre Leibovitz. Em van resultar molt interessants els teus comentaris tan didàctics que permetien al receptor situar amb precisió el personatge i la seva obra en el context del panorama actual de la fotografia. I no menys les particularitats de la fotògrafa de com treballa amb la il.luminació, les agosarades propostes iconogràfiques amb els seus actors...
    Felicitats per aquest discurs tan clar, precís i entenedor per al gran públic. Un exemple de com presentar sense malabarismes discursius l'obra d'un personatge complexe i sofisticat. Manel

    ResponderEliminar
  6. Anónimo21/11/09

    Paco,

    m'afegeixo a la resta de felicitacions, és un goig veure una persona propera parlant amb solidesa i contingut en un medi públic. Sens dubte m'has despertat l'interés per l'Annie Leibovitz !!

    Pasqual

    ResponderEliminar
  7. Kris, la entrevista me la van fer el passat dijous d’una tongada i ja m’ho va dir l’Albert Cañagueral, on vaig dir la seva parella actual volia dir la seva darrera parella.
    Jordi, mira’t el documental quan puguis. T’agradarà força.
    Ricard, per nosaltres el fer fotos en un moment dolorós et distreu i es clar que les darreres fotos a la Sontag son un acte d’amor.
    Manel t’agraeixo molt els teus comentaris.
    I a tu també Pasqual. Per cert, deus estar quasi bé en capella.

    ResponderEliminar
  8. Estás cada día más joven, jodío. ¿Cómo lo haces? Buena definición de qué es una fotografía, sí señor (otra cosa es que la pregunta fuera un poco boba). No he visto el documental, ¿dónde se puede ver? Un abrazo

    ResponderEliminar
  9. Ja,ja.Gracias tocayo.Y la verdad es que la pregunta me cogió por sorpresa.Tenía preparado todo sobre la Leibovitz pero no eso, igual así salió más espontáneo.
    El documental es excepcional, yo diría que igual lo han dado en Canal plus. Si no, creo que se vende en FNAC.
    Un abrazo

    ResponderEliminar
  10. M'agradat molt, Paco, sempre s'aprenen coses sentint-te.

    ResponderEliminar